Lancia Dedra
| |
Viper | Добавлено: 23.12.13, 16:58 | Сообщение # 1 |
Помощник рулевого
В клубе с 23.12.09
Последний визит: загрузка...
Объём, мощность и тип двигателя: 1.4
Место парковки: Lviv
| Продам свою Дедру, настав час рухатись далі.
Історію того що робив я можна глянути отут http://club-fiat.org.ua/forum/72-4120-1
Двигун 1.4, моно інжектор, по тех-паспорту 1.6. Двигун масла не вживає. Останні півтора року двигун їсть виключно Puls95, розхід різний, за містом 7-8л/100км, по місту з корками і прогрівами 10-11л/100км. Гідропідсилювач та рейка не течуть і справно працюють, передачі включаються чітко, зчеплення м`яке. Усі гальма мають нові диски та колодки. Варто глянути до сайлентів передніх важілів, Taras_Potatos казав, що йому на пасажирському сидінні їх чути Smile По кузову нічого робити не треба. По салону єдине що не зміг вирішити, це освітлення ззаду і не придумав хорошого місця для задніх динаміків. На львівських дорогах салон шумить. Електро-шклопідіймачі та люк працюють справно, люк не тече. Майфуна китайська з фм, usb та sd. Зимова гума targum на сталевих дисках, запаска в багажнику, + 5 литих фіатівських дисків з гумою michelin x-radial.
Пообзирати авто можна у будь-який розумний час у межах м.Львів. Автомобіль щоденно використовується для поїздок до праці і додому.
Хвотографії будуть у суботу як ми помиємся...
Ціна $3500
Реєстрація Львів, на мені, можу як зняти з обліку, так і надати генеральне доручення. Дзвонити 0638482849 Андрій, або писати ПП.
p.s. нову тему створив, бо в старій не маю змоги відредагувати повідомлення.
|
|
|
|
|
|