Нагар под маслозаливной крышкой???
| |
Самоделкин | Добавлено: 02.11.10, 20:31 | Сообщение # 16 |
Член клуба
В клубе с 14.08.10
Последний визит: загрузка...
Объём, мощность и тип двигателя: н
Место парковки: Украина
| Quote (Diyacon) может надо было на такой короткий пробег что нибудь дешевле залить? Лучше не надо, а то потом опять будешь спрашивать откуда "ЭТО" появилось, действуй по предписаному
|
|
|
|
mgo | Добавлено: 11.04.15, 12:25 | Сообщение # 17 |
Италолюбитель
В клубе с 28.09.12
Объём, мощность и тип двигателя: 1,9JTD/105л.с.
Место парковки: Укр. Івано-Франківськ
| Хлопці порадтьте. замінив масло 5 тис назад, влив ельф турбодизель10w-40, перед цим був кастрол розливний10w-40 . ще цей ельф був чистий (нечорніло) десь 500-800 км зазвичай масло чорніло ~150-250 км от і звернув увагу, хоча могло і здатися х-зна. поміняв заправку з ВОГ на Укрнафту 1,5-2 грн на літрі різниця)) Сьогодні глянув на рівень масла, під кришку маслозаливної горловини а там ой-йой! завжди було чисто і циферки читались під кришкою, зараз купа нагару (чорна хрень схожа на густу сметану) от думаю то від хрінового масла, чи від дизелю енерджі.
два баки випалив з Укранфти і ще 3/4 бака є. розхід 46 літер на 900 км (одна і та колонка до щелчка), машина ні по заводці ні по їзді гірше себе не веде в порівнянні з соляров із ВОГ. З вихлопної недимить.
Сообщение отредактировал mgo - Сб, 11.04.15, 21:13
|
|
|
|
mgo | Добавлено: 13.04.15, 12:15 | Сообщение # 18 |
Италолюбитель
В клубе с 28.09.12
Объём, мощность и тип двигателя: 1,9JTD/105л.с.
Место парковки: Укр. Івано-Франківськ
| Ще пригадав! масло то осінню міняв, а зимою як виряджався до тещі на білни завжди сніг мокрий ліпив, а теща в горах. Так, що цієї зими побуксував наславу і нераз. там виїжав на другій, на спідометрі 60, ~3,5т на тахометрі і ледве лізеш догори все гиблить((( думаю теж мало помогти з нагаром. і я "#$в дешевого ельфа лити! думаю влити Aral Turboral SAE 10W-40 API: CI-4/SL допуск на два порядки вищй мінімального для добло API: CF
|
|
|
|
|