Як я собі зіпсував Паску або детектив по-львівськи
| |
Nachtigall | Добавлено: 29.04.11, 00:05 | Сообщение # 1 |
Член клуба
В клубе с 25.09.10
Последний визит: загрузка...
Объём, мощность и тип двигателя: 1,4
Место парковки: Львів
| Вітання всім! В неділю зі мною сталась одна пригода,думаю,варто розказати всім,шоб решта в таке не попали. Отже,дійові особи: Я + мій фіат + два моїх друга = 4 шт П'яний мудак + Cherry QQ + його сім'я = 5 шт Працівники ДАІ = 8 шт Разом = 17 шт Поїхали.. Неділя не віщувала ніякої біди. Посидів я за столом з сім'єю і вирішив їхати гуляти в центр. Запакувались ми з моїми двома друзями в мій фіат і виїхали. Не встигши від'їхати далеко, ми попали в невелике ДТП. на Т-подібному перехресті, водій Cherry QQ не пропустив мене і заїхав мені в лівий бік Вірніше притерся,але зміг здерти фарбу в декількох місцях, погнути трошки крило і т.д. Вийшли ми з машини і побачили,що водій ледве на ногах тримався. Його слова:"їдемо на сто,даю гроші зразу" Я думаюю ні,потім фіг шось доведеш. Викликав ДАІ Поки вони їхали,водій лишив машину і втік. Приїхали,все оформили,склали протокол. За довідкою про ДТП сказали приїхати у середу. Ніби все нормально було і ми розїхались Через півгодини,подзвонив мені ДАІшник і каже: "вертайся,ми його зловили". Я вернувся. Вже був той водій, його тато, дружина і т.д .. Питають:"Він?" Так,він. його запакували в машину. Тут до мене підійшов його тато. І проситься:"Давайте по-людськи домовимось,ми дамо вам гроші і все." Думаю,та ладно,Паска ж. Кажу так:"200 зараз і потім їдемо на сто і ви доплатите якшо шо. ок?" ок! На тому,я поїхав і лишив даішників з ними. Сьогодні був на сто,який сказав мені тато того п'яного водія. Ремонт виявися дорожчим,але вже вони відмовились доплатити. Думаю,ок,подзвоню до ДАІ шоб забрати протокол і подати в суд. Дзвоню ДАІшникам,а ті кажуть:"в нас нічого нема" От думаю,козли! І зараз я фактично ні з чим. Завтра їду до начальника ДАІ у Львові,буду говорити,може шось доб'юсь. Якшо ні - в прокуратуру,писати на них заяву. Висновок: будьте обережні на дорозі і ніколи не вірте людям,шо вони шось доплатять або дороблять! П.С. про результати походу до начальника - розкажу завтра
|
|
|
|
Волшебник | Добавлено: 29.04.11, 00:15 | Сообщение # 2 |
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объём, мощность и тип двигателя: 2.0
| пипец....................................................................
|
|
|
|
3y6uk | Добавлено: 29.04.11, 08:41 | Сообщение # 3 |
Член клуба
В клубе с 27.08.10
Объём, мощность и тип двигателя: 1.1
Место парковки: Lvov
| Мда, хотів по-людськи, а вийшло як завжди... Як на мене треба вилучати права раз і назавжди в п’яних водіїв. Сьогодні воно поцарапає машину, а завтра виїде на зустрічну смугу...
|
|
|
|
flod70 | Добавлено: 29.04.11, 12:10 | Сообщение # 4 |
Член клуба
В клубе с 17.06.10
Объём, мощность и тип двигателя: 2.0/115л.с.
Место парковки: Одесса
| Интересно чем закончилось!
|
|
|
|
Romko | Добавлено: 29.04.11, 12:29 | Сообщение # 5 |
Италолюбитель
В клубе с 02.11.10
Объём, мощность и тип двигателя: 1.4/120
| Nachtigall, саме гірше то - шо ти тепер нічого не докажеш :((, потрібно було хоть розписку з нього взяти..... а так дали тобі 200грн, ДАІшникам пару тис грн і розїхались
|
|
|
|
Alex | Добавлено: 29.04.11, 12:44 | Сообщение # 6 |
Член клуба Супермодератор
В клубе с 04.07.10
Объём, мощность и тип двигателя: 1.6 gdi
Место парковки: Україна
| Quote (Nachtigall) Завтра їду до начальника ДАІ у Львові,буду говорити,може шось доб'юсь. Якшо ні - в прокуратуру,писати на них заяву. одна надежда!
|
|
|
|
Nachtigall | Добавлено: 29.04.11, 13:46 | Сообщение # 7 |
Член клуба
В клубе с 25.09.10
| Не 200 грн,а 200 доларів. Але.на жаль,цього теж не дуже достатньо. Наразі, я пригрозив даішникам заявою в прокуратуру. Просили шоб я не писав заяву,а вони натиснуть на того мудака.шоб він доплатив. Ну,побачимо ..
Сообщение отредактировал Nachtigall - Пт, 29.04.11, 13:47
|
|
|
|
Волшебник | Добавлено: 29.04.11, 13:55 | Сообщение # 8 |
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объём, мощность и тип двигателя: 2.0
| саме головне,що все зафіксовано! і Даі шники там були і все бачили...на власні очі!!! а фоткі аварії є?
|
|
|
|
Nachtigall | Добавлено: 29.04.11, 15:05 | Сообщение # 9 |
Член клуба
В клубе с 25.09.10
| є і фото і відео. але протоколу вже нема чекаю поки
|