Вітання всім!
В неділю зі мною сталась одна пригода,думаю,варто розказати всім,шоб решта в таке не попали.
Отже,дійові особи:
Я + мій фіат + два моїх друга = 4 шт
П'яний мудак + Cherry QQ + його сім'я = 5 шт
Працівники ДАІ = 8 шт
Разом = 17 шт
Поїхали.. Неділя не віщувала ніякої біди. Посидів я за столом з сім'єю і вирішив їхати гуляти в центр. Запакувались ми з моїми двома друзями в мій фіат і виїхали.
Не встигши від'їхати далеко, ми попали в невелике ДТП. на Т-подібному перехресті, водій Cherry QQ не пропустив мене і заїхав мені в лівий бік Вірніше притерся,але зміг здерти фарбу в декількох місцях, погнути трошки крило і т.д.
Вийшли ми з машини і побачили,що водій ледве на ногах тримався. Його слова:"їдемо на сто,даю гроші зразу"
Я думаюю ні,потім фіг шось доведеш. Викликав ДАІ
Поки вони їхали,водій лишив машину і втік. Приїхали,все оформили,склали протокол. За довідкою про ДТП сказали приїхати у середу. Ніби все нормально було і ми розїхались
Через півгодини,подзвонив мені ДАІшник і каже: "вертайся,ми його зловили". Я вернувся. Вже був той водій, його тато, дружина і т.д .. Питають:"Він?" Так,він. його запакували в машину. Тут до мене підійшов його тато. І проситься:"Давайте по-людськи домовимось,ми дамо вам гроші і все." Думаю,та ладно,Паска ж. Кажу так:"200 зараз і потім їдемо на сто і ви доплатите якшо шо. ок?" ок!
На тому,я поїхав і лишив даішників з ними.
Сьогодні був на сто,який сказав мені тато того п'яного водія. Ремонт виявися дорожчим,але вже вони відмовились доплатити. Думаю,ок,подзвоню до ДАІ шоб забрати протокол і подати в суд. Дзвоню ДАІшникам,а ті кажуть:"в нас нічого нема" От думаю,козли! І зараз я фактично ні з чим. Завтра їду до начальника ДАІ у Львові,буду говорити,може шось доб'юсь. Якшо ні - в прокуратуру,писати на них заяву.
Висновок: будьте обережні на дорозі і ніколи не вірте людям,шо вони шось доплатять або дороблять!
П.С. про результати походу до начальника - розкажу завтра