| ЗУСТРІЧ |
| [16] RomanLviv [22.03.10, 08:31] | Волшебник, Наклейку на зустрічі заберу! Я за природу! Думаю до того часу вже буде сухо. Хто знає якесь нормальне місце недалеко від львова? |
|
|
| [17] Волшебник [22.03.10, 09:00] | | ТА НАШО від ЛЬВОВА,На погулянці за озером,такі галявини,там місця для шашлика і природа, низче озеро,якщо шо там охорона мангал піджене з вуглем,там круто! |
|
|
| [18] Viper [23.03.10, 06:37] | Волшебник, на погулянці до озера нас з машинами ніхто не пустить в мене на дачі ше сніг, знач ше 2-3 тижня буде болото залишаються варіанти на природу за місто, кафершка на погулянці біля винзаводу, і піцерія на ВВ |
|
|
| [19] Волшебник [23.03.10, 11:17] | Я на днях пыд їду на погулянку та гляну що там !!!  |
|
|
| [20] RomanLviv [24.03.10, 12:49] | Дивно чому досі це не "ГАРЯЧА" тема?  |
|
|
| [21] RomanLviv [24.03.10, 13:00] | В мене є варіант: Збираємся в якусь неділю в квітні. Місце збору - парковка ТЦ "Метро" Чекаєм пів години доки всі не зберутся. Оцінюєм обстановку (погода) Якшо погода норм і світить сонце - ідем в "Метро" купляєм шашлики і таке решту... (шампура і мангал можу взяти) і їдем в блищий ліс смт Оброшино або Рудно, шукаєм гарну галявину і святкуєм -Якщо погода погана падає дощ в Метро є Пузата хата можна там посвяткувати або в якомусь іншому кафе,піцерії. (якщо когось зацікавив цей варіант я можу розвідати обстановку точніше). І Пропонуйте свої варіанти  |
|
|
| [22] Волшебник [24.03.10, 16:52] | Справа в тому,що до метро бог знає куда треба їхати,брюховичі ближче! гг на пасічній є ліс,на погулянці,на крайняк на винники перед спуском до озера галявина є класна! да місця купа є головне погода! |
|
|
| [23] Волшебник [24.03.10, 16:54] | | ДО речі 10-ого Я на змаганнях! |
|
|
| [24] Mihalych [24.03.10, 17:04] | Волшебник, а мне ближе в Метро :-Р А вообще, главное чтоб у всех время было) |
|
|
| [25] RomanLviv [25.03.10, 14:22] | Quote (Mihalych) Волшебник, а мне ближе в Метро :-Р +1 Давайте голосувати! але я бачу серед всых львывських тільки 4 людям зустріч треба |
|
|
| [26] Taras_Potatos [25.03.10, 16:15] | Кахи -кахи. Папрашу нівиражаццо! А стосовно ближче -далі -- а не вшистко єдно? Не пішкарусом, чи маршрутками добиратись. Чи конче зекономити на "пропиванні" 20-30 грн.? |
|
|
| [27] Волшебник [25.03.10, 20:10] | Quote (RomanLviv) але я бачу серед всых львывських тільки 4 людям зустріч треба у Адама ремонт- з ним Я сам зв яжусь та проінформую,джелс вже давно не заходив,передзвоню,номер маэ бути.ну Карасоф це до Вайпера Quote (Taras_Potatos) Не пішкарусом, чи маршрутками добиратись але бог знаэ куди пертись щоб вирішити куда поїдем теж не діло!!!! B) B) B) B) Taras_Potatos, що пропоуєш-маю на увазі мысце!!!!просто Я на погуянці часто на пікніках буваю,там нічого вигадувати не треба-все провірено!!!!!!!!  |
|
|
| [28] Волшебник [25.03.10, 20:11] | Quote (Волшебник) просто Я на погуянці часто на пікніках буваю,там нічого вигадувати не треба-все провірено!!!!!!!! Тай машини паркинг охоронцям видно!!!! Я там раніше тренером працював!!!!  |
|
|
| [29] Taras_Potatos [26.03.10, 08:17] | | В основному байдуже(стосовно місця). |
|
|
| [30] RomanLviv [26.03.10, 09:12] | Quote (Волшебник) Тай машини паркинг охоронцям видно!!!! Я там раніше тренером працював!!!! А там (в лісі) машина буде біля тебе, а не на паркінгу  |
|