Член клуба
В клубе с 23.12.09
Последний визит: загрузка...
Объём, мощность и тип двигателя: 1.4
Система и тип подачи топлива: m.i.
Место парковки: Lviv
| Сімейний відпочинок Viper-стайл Неділя 6:00, дзвенить будильник, ледь сповзаю з ліжка, одівшись снідаю йогуртом по дорозі до гаражу, обдумуючи усі нюанси поїздки. Плани та відсоток їх виконання: 1) покупатись у річці / позагаряти - 100% 2) з`їсти шашлик - 100% 3) відвідити відоспад у Дубині - 100% 3) відвідати фортецю-скелю у Тустані - 70% 4) погуляти у Трускавці - 0% 5) відпочити - 100500% далі буде мало букав і трохи фото з коментами (фото на телефон, за якість не копати) Мапа поїздки 8:00 Верхнє Синьовидне, річка Стрий, гарне місце приблизно 1км від траси, трохи далі від місця, де станом на 12 год було 10-12 авто 14:00 пообідавши вирушаємо до Дубини (Сколівські бескиди), чудовий водоспад Також тут красиві скелі Наслідки цьогорічних буревіїв також помітні, і додають цьому місцю своєрідної атмосфери Далі помічаємо на горизонті темносині хмаринки і тікаємо в сторону Трускавця, перша зупинка Тустань, музей історії та фортеця-скеля. По дорозі попадаємо у сильний дощ, і на собі починаємо відчувати відсутність асфальту під колесами Дощ не зупиняється, але з батьком всетаки наважуємося вилізти на скелю Згори краєвид просто чудовий, нажаль довго насолоджуватись незмогли, було зимно і мокро Спустившись донизу нас очікував приємний сюрпрайз від дружин Скуштувавши шашлика, вирушаємо додому, але щоб не повторюватись вирішили всетаки їхати через Трускавець. Дорогою від Тустані до Східниці я переконався, що у Львові просто пречудові дорого і немає ям взагалі. Для наглядності отак було їхати приблизно 10км Дорогою додому падав дощ, нажаль не вийшло погуляти Трускавцем, але думаю я там був не останній раз
Сообщение отредактировал Viper - Вт, 20.07.10, 07:36 |