Важные объявления
Встреча 25-го февраля! Донецк
"Форум не онлайн чат, нужного, а самое главное правильного ответа можно ждать долго..." (А. А. JOKER)
Шрот у Львові,знижка для клубнів 10%
Сообщение АВТОРОЗБОРКА М. ЛЬВІВ ПОНАД 10 РОКІВ НА РИНКУ УКРАЇНИ ВЖИВАНІ ТА НОВІ ЗАПЧАСТИНИ ДО ІНОМАРОК ДОСТАВКА ПО ЛЬВОВУ ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ПЕРЕВІЗНИКАМИ ("САТ" "ЄВРОЕКСПРЕС" "НОВА ПОЧТА") вулиця кільцева 7 (район супермаркетів "МЕТРО" "ЕПІЦЕНТР" ) великий вибір запчастини доступні ціни т. 0986895715 Володимир веб адреса шрота http://autozlom.at.ua/ Сьогодні домовився за знижку для члені вклубу,у розмірі 10% звертатись до Володимира
Автор - Волшебник Дата добавления - 12.05.10 в 11:28
Волшебник Добавлено: 12.05.10, 11:28 | Сообщение #
1
Активность: OFFLINE
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Последний визит: загрузка...
Объем и № двиг. 1.4 і
Система питания: моно інж.
Место парковки: Львів
АВТОРОЗБОРКА М. ЛЬВІВ ПОНАД 10 РОКІВ НА РИНКУ УКРАЇНИ ВЖИВАНІ ТА НОВІ ЗАПЧАСТИНИ ДО ІНОМАРОК ДОСТАВКА ПО ЛЬВОВУ ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ПЕРЕВІЗНИКАМИ ("САТ" "ЄВРОЕКСПРЕС" "НОВА ПОЧТА") вулиця кільцева 7 (район супермаркетів "МЕТРО" "ЕПІЦЕНТР" ) великий вибір запчастини доступні ціни т. 0986895715 Володимир веб адреса шрота http://autozlom.at.ua/ Сьогодні домовився за знижку для члені вклубу,у розмірі 10% звертатись до Володимира
Сообщение Quote (Волшебник )
ВЖИВАНІ ТА НОВІ ЗАПЧАСТИНИ ДО ІНОМАРОК
ну вобшем договорились что Володя зарегестрируется,и если у кого будут вопросы,по этому шроту,то это уже к нему.Ибо Я не в курсе как у Него там и что.0986895715Автор - Волшебник Дата добавления - 12.05.10 в 11:47
Волшебник Добавлено: 12.05.10, 11:47 | Сообщение #
2
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объем и № двиг. 1.4 і
Quote (Волшебник )
ВЖИВАНІ ТА НОВІ ЗАПЧАСТИНИ ДО ІНОМАРОК
ну вобшем договорились что Володя зарегестрируется,и если у кого будут вопросы,по этому шроту,то это уже к нему.Ибо Я не в курсе как у Него там и что.0986895715
Сообщение Шрот по Темпрі І Тіпо (За решту не питав) вул. Стрийська (в районі автовокзалу) тел. 244-04-57Автор - RomanLviv Дата добавления - 04.06.10 в 12:23
RomanLviv Добавлено: 04.06.10, 12:23 | Сообщение #
3
Член клуба
В клубе с 12.01.10
Объем и № двиг. 1.8
Система питания: інжектор Weber
Шрот по Темпрі І Тіпо (За решту не питав) вул. Стрийська (в районі автовокзалу) тел. 244-04-57
Сообщение там ціни космосАвтор - анатолий Дата добавления - 22.07.10 в 21:26
анатолий Добавлено: 22.07.10, 21:26 | Сообщение #
4
Член клуба
В клубе с 21.07.10
Объем и № двиг. 1.4
Система питания: моноінжектор
Место парковки: Львов
там ціни космос
Сообщение анатолий , Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ??
Автор - kapitsa Дата добавления - 27.09.10 в 14:50
kapitsa Добавлено: 27.09.10, 14:50 | Сообщение #
5
Начинающий италолюбитель
В клубе с 27.09.10
анатолий , Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ??
Сообщение Quote (kapitsa )
Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ??
я колись екупляв на темпру а мені втюхали на тіпо !!! тільки це вроді центральний замок !!! тобі який треба ???Автор - Волшебник Дата добавления - 27.09.10 в 16:59
Волшебник Добавлено: 27.09.10, 16:59 | Сообщение #
6
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объем и № двиг. 1.4 і
Quote (kapitsa )
Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ??
я колись екупляв на темпру а мені втюхали на тіпо !!! тільки це вроді центральний замок !!! тобі який треба ???
Сообщение kapitsa пишет, что Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ?? Волшебник я колись екупляв на темпру а мені втюхали на тіпо !!! тільки це вроді центральний замок !!! тобі який треба ??? Дякую... вже нетреба, той заварили ... все ок!
Автор - kapitsa Дата добавления - 11.10.10 в 20:24
kapitsa Добавлено: 11.10.10, 20:24 | Сообщение #
7
Начинающий италолюбитель
В клубе с 27.09.10
kapitsa пишет, что Скажи, в кого можна купити замок кришки багажника б/у ?? Волшебник я колись екупляв на темпру а мені втюхали на тіпо !!! тільки це вроді центральний замок !!! тобі який треба ??? Дякую... вже нетреба, той заварили ... все ок!
Сообщение Zet , RomanLviv , хлопці ось тут можете говорити на любі теми ! http://www.club-fiat.org.ua/forum/16-265-1#1601 кому що подобається,а кому ні ! є ж спеціальні місця(теми) де можна говорити про що хочеш міняти тему як хочеш....це я про те,що наступні пости які будуть виходити за межі теми вимушений буду видаляти !Дякую за розуміння модератор Автор - Волшебник Дата добавления - 05.11.10 в 23:34
Волшебник Добавлено: 05.11.10, 23:34 | Сообщение #
8
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объем и № двиг. 1.4 і
Zet , RomanLviv , хлопці ось тут можете говорити на любі теми ! http://www.club-fiat.org.ua/forum/16-265-1#1601 кому що подобається,а кому ні ! є ж спеціальні місця(теми) де можна говорити про що хочеш міняти тему як хочеш....це я про те,що наступні пости які будуть виходити за межі теми вимушений буду видаляти !Дякую за розуміння модератор
Волшебник Добавлено: 05.11.10, 23:44 | Сообщение #
9
Рулевой филиала
В клубе с 19.12.09
Объем и № двиг. 1.4 і
всі повідомлення що не стосувались конкретно теми перенесені сюди ==> http://www.club-fiat.org.ua/forum/16-265-1
Сообщение народ мені потрібно ручка відкривання люка і ручка лівої дверки(від водія) до фіат фіпо 94 р.в. мотор 1.4. Ручка люка- круг з відкидним механізмом. також не вядказався б від стойок(амортизаторів) передніх і від лобового скла. + можу взяти передні двірники. ну і якщо є глушник.Автор - acropolis Дата добавления - 20.11.11 в 20:25
acropolis Добавлено: 20.11.11, 20:25 | Сообщение #
10
Начинающий италолюбитель
В клубе с 13.09.11
Объем и № двиг. 1.4
Система питания: моноинж
Место парковки: Львов
народ мені потрібно ручка відкривання люка і ручка лівої дверки(від водія) до фіат фіпо 94 р.в. мотор 1.4. Ручка люка- круг з відкидним механізмом. також не вядказався б від стойок(амортизаторів) передніх і від лобового скла. + можу взяти передні двірники. ну і якщо є глушник.