Ремонт дверних замків
| |
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 11:27 | Сообщение # 1 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
Последний визит: загрузка...
Объём, мощность и тип двигателя: 1.8
Место парковки: Львів
| Доброго дня! Хтось пробував розбирати дверні замки? В них один глюк появився : нема індикації відкритиз дверей на панелі, і не вклчаєтся світло в салоні(при відкритих дверях) Знімав дверну карту відключив фішку ту що до замка іде якщо замкнути два дроти то світло появляєтся і горить показник відкритиої двері на панелі"ЧЕК". Питання:як можна добратися до того кінцевика в замку щоб його полагодити?
|
|
|
|
Александр_Алёшин | Добавлено: 15.09.10, 11:37 | Сообщение # 2 |
Главный администратор клуба
В клубе с 18.12.09
Объём, мощность и тип двигателя: 1,4/77 л.с. 350А1000
Место парковки: Україна
| Скорее всего придецца снимать замок, он может стоять внутри. И скорее всего его придеца менять на новый, а может просто нажимная "лапка" сломалась или отошла в сторону. Вообщем вскрытие покажет.
|
|
|
|
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 11:58 | Сообщение # 3 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
| Quote (Borman) корее всего придецца снимать замок, он может стоять внутри. И скорее всего его придеца менять на новый, а может просто нажимная "лапка" сломалась или отошла в сторону. Вообщем вскрытие покажет. Так я його зняв - він суцільний (і незнати з якої сторони починати розбирати.)
|
|
|
|
Александр_Алёшин | Добавлено: 15.09.10, 12:07 | Сообщение # 4 |
Главный администратор клуба
В клубе с 18.12.09
Объём, мощность и тип двигателя: 1,4/77 л.с. 350А1000
Место парковки: Україна
| RomanLviv, можно фотку замка со всех сторон, самому интересно, а то пока дождемся кто их разбирал, мож сами быстрее разберемся
|
|
|
|
юра84 | Добавлено: 15.09.10, 12:10 | Сообщение # 5 |
Член клуба
В клубе с 27.12.09
Объём, мощность и тип двигателя: 1.4 160А1.046
Место парковки: Донецк
| Quote (RomanLviv) і не вклчаєтся світло в салоні(при відкритих дверях) у меня на свет концевик стоит не в двери а на кузове внизу закрытый резинкой посмотри может провода перетерлись. Насчет концевика непосредственно в замке ты его тестером прозванивал?
|
|
|
|
юра84 | Добавлено: 15.09.10, 12:12 | Сообщение # 6 |
Член клуба
В клубе с 27.12.09
| О ссори невнимательно прочитал первый пост, все понял но все равно прозвони концевик замка что прибор покажет.
|
|
|
|
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 12:27 | Сообщение # 7 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
| Quote (юра84) у меня на свет концевик стоит не в двери а на кузове внизу закрытый резинкой посмотри может провода перетерлись. Насчет концевика непосредственно в замке ты его тестером прозванивал? Я перше тоже так побумав, але цей кінцевик працює (використовуєтся для підйомників стікла).
|
|
|
|
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 12:30 | Сообщение # 8 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
| Quote (Borman) RomanLviv, можно фотку замка со всех сторон, самому интересно, а то пока дождемся кто их разбирал, мож сами быстрее разберемся Я вчора ввечері карту і замок знімав і зразу поставив (на роботу треба було їхати) нажаль не сфоткав, тільки ВД-шкою змастив.
|
|
|
|
юра84 | Добавлено: 15.09.10, 12:32 | Сообщение # 9 |
Член клуба
В клубе с 27.12.09
| RomanLviv но мне кажется что замок вряд ли разбереш только под замену, хотя приду домой гляну у меня снятый есть. И фотки сюда выложу может кто что дельное и посоветует.
Сообщение отредактировал юра84 - Ср, 15.09.10, 12:34
|
|
|
|
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 12:47 | Сообщение # 10 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
| юра84, Механічна частина замка працює ідеально, а цей датчик (кінцевик) не працює. Не хочется міняти цілий замок за цієї причини. Мені здаєтся що замок можна розібрати, тільки з якої частини почати?
|
|
|
|
avtomasterUA | Добавлено: 15.09.10, 17:27 | Сообщение # 11 |
Кандидат в ЧК
В клубе с 04.06.10
Объём, мощность и тип двигателя: нет
Место парковки: Украина
| Там если пакет замка клепанный типа как на вазе, то придется только новый ставить. Надо фото, так сложно что либо сказать. юра84, будь так любезен про фото не забудь
|
|
|
|
Miroshnikov | Добавлено: 15.09.10, 17:51 | Сообщение # 12 |
Рулевой филиала
В клубе с 09.03.10
Объём, мощность и тип двигателя: 1372 cm
Место парковки: Винница
| RomanLviv, в мене була майже така проблема. Замок я розібрав, хоча й він здається не розборним. Декілька фізичних зусиль і замок розкривається. Швидше за все, що там зіскочив шток з черв'ячної передачі, який відповідає за ті функції, які ти описав. Цей шток при відкритті дверей відпускає мікрік, через який іде інформація про відкриття на панель. У мене був обірваний провід, я замок розібрав, потім зібрав за допомогою звичайного суперклея (в одному місці зломав пластик корпусу замка при розбиранні.) Тху-тху, замок працює до цієї пори. Моя порада: розбирай, якщо не вийде справити, все одно новий купляти. Жив би ти близько, я б під'їхав і сам тобі поремонтував.
|
|
|
|
RomanLviv | Добавлено: 15.09.10, 18:09 | Сообщение # 13 |
Член клуба
В клубе с 12.01.10
| Miroshnikov, я б купив один але не робочих в мене їх аж три штуки. до недавна не працювало два а тепер тільки один робочий і багажник . я сам би розібрав точно але треба знати з якого місця починати розборку(шоб не повилітало куча пружинок які назад вже не поставиш) сам по собі замок хороший не зношений тільки ця халепа з електронікою.
|
|
|
|
Miroshnikov | Добавлено: 15.09.10, 18:33 | Сообщение # 14 |
Рулевой филиала
В клубе с 09.03.10
Объём, мощность и тип двигателя: 1372 cm
Место парковки: Винница
| Рома, при розбірці там, на скільки я пам'ятаю, тільки одна пружина, за якою слід слідкувати. В мене нічого не вилетіло. Єдине - це можливий обрив проводів при розборці, бо вони там дуже тоненькі. Сфотографуй замок і розмісти фотографію, можливо я завтра тобі по ній покажу місце, де краще зламати, ніж намагатись розібрати. Там кілька розвальцованих місць, всі розвальцовки прибираються за допомогою плоскогубців, окрім одного. Я його просто зламав, а потім залив супурклеєм. Якщо не помиляюсь, то це та, яка ближче до самої собачки, що зачиняє двері. Електроніки там дуже мало: маленький двигун для центрального замка, мікрік для датчика і все. Навіть плати немає. Сам би сфотографував, але треба розбирати дверку. Не бійся, гірше вже не зробиш. Рекомендую цим зайнятися на вихідних, щоб не їхати раптово на роботу.
|
|
|
|
юра84 | Добавлено: 15.09.10, 18:38 | Сообщение # 15 |
Член клуба
В клубе с 27.12.09
| Вот фото: На первой фотке видно три винтика, если их открутить и приложить усилие то возможно и разберется замочек, вобщем снимай на выходных и акуратно пробуй! Удачи.
|
|
|
|
|