Все, що заважає мені в гаражі: Двері
86р, є все, метал, замки, 2 комплекти карт і батонів, кишені, ручки (всередині/назовні), шкло, ущільнювачі, шклопідйомники (передні електро), зеркала
серцевина в дверях під "універсальний" ключ
Передні поварені, задні підржавілі але не гнилі, права передня дверка потребує корекції (переварювалась стойка і треба трохи адаптувати щоб шкло нормально закривалось, зараз закривається якщо допомогти рукою), бракує фіксатора який не дає вилетіти шклу (водійська дверка), у задніх дверях потрібно перевстановити ущільнювачі (бажано замінити)
Хотілка 1000грн за все, але готовий трохи поступитись
Можна також окремо:
Електрошклопідйомники - 400грн (пара + кнопки + проводка + реле)
Метал Дверей - 100грн (всі 4)
Шкло - 250грн (всі 6)
Шклопідйомники задні - 100грн (пара)
Карти+батони - 150грн (всі 4)
Дверні ручки - 100грн (всі 4)
Ручки всередині - 100грн (всі 4)
Замки - 150грн (всі 4)
Зеркала - 100грн (пара)
Двигун
1.5 бензин, потребує ремонту, пожирає масло, закидує свічки, клапана інколи постукують, працює на 2х циліндрах, якщо почистити свічки то на 4х але недовго, магічні цифри 7 6 7 6, без навісного, віддам за ціною "металобрухту"
Крбюратор
Weber 32/34 TLDE, в робочому стані, бажано провести чистку, пулдаун робочий, в компректі ще 2 з половиною таких же (розібраних) карбюратора (на запчастини) - 500грн
Шкло кришки багажника на універсал - 200грн
Пороги (пластикова накладки) - 100грн (пара)
Рульова рейка (регата, рітмо, уно і тд) - 50грн рейка без люфту, але відсутня прижимна пружина
Стійки передні від бензинової регати, розборні, бажано перебрати - 50грн (штука)
Диски метал, є 4шт з псевдо гумою - 50грн (штука)
Детальні фото можу зробити на вихідних
Можу відправити будьякою транспортною компанією