Сімейний відпочинок Viper-стайл Неділя 6:00, дзвенить будильник, ледь сповзаю з ліжка, одівшись снідаю йогуртом по дорозі до гаражу, обдумуючи усі нюанси поїздки.
Плани та відсоток їх виконання:
1) покупатись у річці / позагаряти - 100%
2) з`їсти шашлик - 100%
3) відвідити відоспад у Дубині - 100%
3) відвідати фортецю-скелю у Тустані - 70%
4) погуляти у Трускавці - 0%
5) відпочити - 100500%
далі буде мало букав і трохи фото з коментами (фото на телефон, за якість не копати)
Мапа поїздки
8:00 Верхнє Синьовидне, річка Стрий, гарне місце приблизно 1км від траси, трохи далі від місця, де станом на 12 год було 10-12 авто
14:00 пообідавши вирушаємо до Дубини (Сколівські бескиди), чудовий водоспад
Також тут красиві скелі
Наслідки цьогорічних буревіїв також помітні, і додають цьому місцю своєрідної атмосфери
Далі помічаємо на горизонті темносині хмаринки і тікаємо в сторону Трускавця, перша зупинка Тустань, музей історії та фортеця-скеля. По дорозі попадаємо у сильний дощ, і на собі починаємо відчувати відсутність асфальту під колесами
Дощ не зупиняється, але з батьком всетаки наважуємося вилізти на скелю
Згори краєвид просто чудовий, нажаль довго насолоджуватись незмогли, було зимно і мокро
Спустившись донизу нас очікував приємний сюрпрайз від дружин
Скуштувавши шашлика, вирушаємо додому, але щоб не повторюватись вирішили всетаки їхати через Трускавець. Дорогою від Тустані до Східниці я переконався, що у Львові просто пречудові дорого і немає ям взагалі. Для наглядності отак було їхати приблизно 10км
Дорогою додому падав дощ, нажаль не вийшло погуляти Трускавцем, але думаю я там був не останній раз